ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος / Μαζικά Συλλαλητήρια Για Τα 15 Χρόνια Από Τη Δολοφονία Του

 

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη διαδήλωση με κεντρικό σύνθημα «δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη»

 

Συγκεντρώσεις και πορείες σε πολλές περιοχές της χώρας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα πριν από 15 χρόνια, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008. 

Σωματεία, φορείς και συλλογικότητες έδωσαν το παρών στην πορεία  στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος κόσμου κατέβηκε στον δρόμο, με την συμμετοχή να είναι μαζική. 

Με κεντρικά σύνθηματα «Οι δρόμοι γεμίζουν με χιλιάδες λουλούδια που ποτίζονται κάθε 6η του Δεκέμβρη. Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος πάντα παρών» και «δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη » οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.

Σημειώνεται ότι στις 9 το βράδυ (6/12) έχει γίνει κάλεσμα για σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου στο ύψος της Τζαβέλλα, στα Εξάρχεια.

Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου