ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Εργατικά "Ατυχήματα" Σε Βόλο Και Σε Κεφαλονιά

Ένας 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από μεγάλο ύψος σε τυροκομική μονάδα της Β' ΒΙΠΕ όπου εργαζόταν.

Αρχικά ο εργαζόμενος διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του και έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο «Αχιλλοπούλειο» Βόλου.

Ο εργαζόμενος φέρεται να έκανε επισκευή σε δεξαμενή έξω από τον χώρο του εργοστασίου.

Κεφαλονιά


Σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται οικοδόμος από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, την Πέμπτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Λουρδάτα, κατά τη διάρκεια εργασιών ρίψης τσιμέντου, όταν έσπασε η «μπούμα» της πρέσας και θραύσματα του ελαστικού της και τσιμέντο εκτοξεύτηκαν με μεγάλη πίεση πάνω στον εργαζόμενο.

Το συμβάν κατήγγειλε το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, που εύχεται ταχεία ανάρρωση στον οικοδόμο και την οικογένειά του, σημειώνοντας ότι ακόμη ένας εργάτης είναι βαριά τραυματισμένος στον κλάδο των Κατασκευών.

Πηγή : 902



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου