ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ομάδα Έφης Αχτσιόγλου / Δεν Υπάρχουν Προϋποθέσεις Συμβίωσης Με Την Παρούσα Ηγετική Ομάδα

 Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, διαπιστώθηκε πως «η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα απ’ όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους»

Στην κοινή εκτίμηση ότι «με ευθύνη της ηγετικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης» κατέληξαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στους 6+6, τα οποία συνεδρίασαν την Κυριακή με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση συμμετείχαν πάνω από 1.000 στελέχη απ' όλη την Ελλάδα, όπου διαπιστώθηκε ότι «η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα απ’ όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους».

Πηγές που πρόσκεινται στο περιβάλλον Αχτσιόγλου, επισημαίνουν ότι «δυστυχώς η ηγετική ομάδα αντί να επιτρέψει μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σε αυτή την βάση επιλέγει σενάρια συνωμοσίας και προσωπικές επιθέσεις».

«Η κατάσταση ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις χυδαίες επιθέσεις δυσκολεύει κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης», σημειώνουν οι ίδιες πηγές, διαμηνύοντας ότι «υπό αυτές τις συνθήκες δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα».

Όπως συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές, «όλο αυτό το διάστημα έχουμε τοποθετηθεί και λειτουργήσει με βάση την ευθύνη για την ύπαρξη του αναγκαίου αριστερού και προοδευτικού σχεδίου απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».
 
Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου