ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Με Θλίψη Αποχαιρετάμε Την Συντρόφισσα Και Αγωνίστρια Της Αριστεράς Μυρσίνη Αθανασιάδου

Συνάντηση για μία Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά 

Με θλίψη αποχαιρετάμε την συντρόφισσα και αγωνίστρια της Αριστεράς Μυρσίνη Αθανασιάδου που έφυγε πρόωρα και ξαφνικά την Μ. Τετάρτη το πρωί.

Η Μυρσίνη Αθανασιάδου, εκπαιδευτικός, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ και από το 2015 και μετά ιδρυτικό μέλος της Λαϊκής Ενότητας. Ήταν δραστήρια τόσο στο συνδικαλιστικό κίνημα όσο και στις μάχες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συμμετείχε ενεργά σε όλους τους αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος, των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και του περιβάλλοντος ενώ παράλληλα δεν έλειψε από καμιά κινητοποίηση ενάντια στη λιτότητα και την εργασιακή εκμετάλλευση.

Παρενέβη ενεργά σε όλες τις προσπάθειες για κοινή δράση της Αριστεράς και συντάχθηκε με τα κινήματα αντίστασης από τις πλατείες μέχρι την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών. Θα την θυμόμαστε παρούσα σε κάθε μικρή και μεγάλη πορεία να περπατάμε μαζί αλλά και να συζητάμε για τον κινηματογράφο και τις τέχνες που αγαπούσε πολύ.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συντρόφους, τις συντρόφισσες και τους φίλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου