ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

31η Ταξιαρχία : Ψαρώνουν Τους Φαντάρους Για Να Στρατολογήσουν Μισθοφόρους Στρατιώτες - Απόλυτη Άρνηση Των Φαντάρων!

Την ώρα που οι φαντάροι βιώνουν τις πιο άθλιες συνθήκες παρατεταμένου Εγκλεισμού ώστε το Υπουργείο Άμυνας να Προστατεύσει τους Στρατιωτικούς από τον Κορονοιό…

Την ώρα που οι Δούλοι φαντάροι φορτώνονται τις Υπηρεσίες των Στρατιωτικών που μόνο αυτοί απολαμβάνουν καθεστώς λειτουργίας των στρατοπέδων με Προσωπικό Ασφαλείας ώστε να χαρούν επιπλέον Άδειες και να Απαλλαγούν από το 50% των Υποχρεώσεων τους….

Την ώρα που οι φαντάροι μετρούν 50 μέρες Φυλακισμένοι για να μπορούν οι Στρατιωτικοί να μπαινοβγαίνουν…

Την ίδια ώρα οι Στρατιωτικοί επιχειρούν να ΨΑΡΩΣΟΥΝ φαντάρους και να τους πείσουν να δηλώσουν Μισθοφόροι Στρατιώτες ΟΒΑ.
Δηλαδή, οι καλοπληρωμένοι Αξιωματικοί που απολαμβάνουν πλήθος προνομίων και έχουν τους φαντάρους Υπηρέτες τους, επιχειρούν να μας Στρατολογήσουν Μισθοφόρους των 600 ευρώ για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, να Προστατεύουμε τις εξέδρες πετρελαίου των ΕΧΧΟΝ-ΜΟΒΙL-TOTAL-ENI-ENERGEAN-Λάτση και τους αγωγούς, να Υπερασπίζουμε τα συμφέροντας τους στο Μάλι της Αφρικής και τον Περσικό Κόλπο…. 

Όταν βεβαίως δεν μας Διατάζουν να σπάμε Απεργίες και να Κυνηγάμε Πρόσφυγες.  

Το τρομερό νέο όμως που αποκαλύπτουν οι φαντάροι στην Επιστολή Καταγγελίας τους είναι ότι 

ΚΑΝΕΙΣ δεν δέχτηκε να γίνει Μισθοφόρος Στρατιώτης.
 
Τις άθλιες αυτές μεθοδεύσεις ακολουθούν οι αρμόδιοι στρατιωτικοί που είναι υπεύθυνοι να τους δηλώσουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο 5μηνο και που θέλουμε να συνεχίσουμε τη θητεία μας μετά την ολοκλήρωση του.

Εμείς Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα αυτές οι αισχρές διαδικασίες.

Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας είναι σίγουρο ότι θα εντείνουν την προσπάθεια Στρατολόγησης Μισθοφόρων καθώς η προηγούμενη Προκήρυξη που έληξε στις 30 Απριλίου απέτυχε Παταγωδώς!

Μόλις 206 νέοι την πάτησαν ενώ η κυβέρνηση επιχειρεί να Στρατολογήσει 1200 και συνολικά 2000 Μισθοφόρους.

Τα ΜΜΕ που η κυβέρνηση της ΝΔ χρυσοπληρώνει με Εκατομμύρια ευρώ για να πλασάρουν την προπαγάνδα της αναπαράγουν τις Δικαιολογίες του Υπουργείου Άμυνας ότι για την Αποτυχία έφταιγε ο Κορονοιός.

Δε θέλουν να Παραδεχτούν ότι η Νεολαία τους γυρνά την πλάτη, δεν θέλει να γίνει Μισθοφόρος Στρατιώτης, να Σκοτώσει και να Σκοτωθεί για τα βρώμικα σχέδια τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@hotmail.com

στάλθηκε με email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου