ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Εισβολή ΜΑΤ Και ΕΚΑΜ Στον Ελαιώνα Στις 4 Τα Ξημερώματα

Στα μουλωχτά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης επιχείρηση απομάκρυνσης οικογενειών προσφύγων και μεταναστών-ριων από τη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα. Στο πλευρό τους βρέθηκε πλήθος αλληλέγγυων πολιτών.

Οι αστυνομικοί αδιαφορώντας που απέναντι τους είχαν γυναίκες -μεταξύ των οποίων εγκυμονούσες- και μικρά παιδιά συγκρούστηκαν με όσους αρνούνταν να υπακούσουν στις εντολές, ρίχνοντας χημικά, κρότου-λάμψης και χτυπώντας με μανία όσους επιχείρησαν να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους να παραμείνουν στο χώρο. Τα ΜΑΤ απομάκρυναν τα αυτοσχέδια φράγματα ου είχαν τοποθετήσει οι κάτοικοι της δομής. H τρομοκρατική επιχείρηση-εκκένωσης δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς ο Ελαιώνας ήταν σε επιφυλακή. Μόνο 30 ήταν οι μετανάστες που «δέχθηκαν» να μεταφερθούν στο camp του Σχιστού. με τους αστυνομικούς να μη δίνουν διαβεβαιώσουν για το που θα οδηγηθούν όσοι απομακρύνονται από τον Ελαιώνα.
 
εφημερίδα ΠΡΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου