ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Τραπεζικός Λογαριασμός Για Την Οικονομική Στήριξη Των Απεργών Της Μαλαματίνας

 


Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μαλαματίνα δημιούργησε τραπεζικό λογαριασμό για την οικονομική στήριξη του αγώνα τους, που διανύει την τέταρτη εβδομάδα του.

Πρόκειται για έναν αγώνα με μεγάλη σημασία, καθώς αγωνίζονται για την ανάκληση των 15 απολύσεων και την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Σε αυτούς τους καιρούς που το σύστημα έχει εξαπολύσει την πλήρη επίθεσή του στην εργατική τάξη και το λαό της χώρας, η νίκη του απεργιακού αγώνα στη Μαλαματίνα θα είναι νίκη για όλο το λαό και τα δικαιώματά του. Θα δώσει θάρρος και θα σημαίνει βελτίωση της θέσης μας στην αντίσταση και τη διεκδίκηση απέναντι στο καπιταλιστικό σύστημα.

Ο αγώνας τους θέλει σίγουρα και την αλληλεγγύη μας. Βασικότατη πλευρά αυτής της αλληλεγγύης είναι η συμμετοχή μας και στήριξη του αγώνα τους έμπρακτα. Το άπλωμα ενός απεργιακού μετώπου που θα παλέψει για αυξήσεις στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και κατάργηση του νόμου 4808 (Χατζηδάκη).

Ομως απαραίτητη είναι και η οικονομική ενίσχυση του αγώνα, που όχι μόνο θα συμβάλει στη διάθεση των απαραίτητων υλικών για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και θα βοηθήσει τους απεργούς να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Οι αγώνες της εργατικής τάξης και του λαού πρέπει να χρηματοδοτούνται και να στηρίζονται από τους ίδιους, που θα στέκονται αλληλέγγυοι σε κάθε μέτωπο που ανοίγει. Γι’αυτό παραθέτουμε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού του Σωματείου, ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην οικονομική ενίσχυση της απεργίας.

GR1001108390000083900230513

(Εθνική Τράπεζα, Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μαλαματίνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου