ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Συνεχίζεται Η Αλληλεγγύη Στον Αγώνα Των Εργαζομένων Της «Μαλαματίνα»

 Καθημερινή και έμπρακτη είναι η αλληλεγγύη εργαζομένων από δεκάδες κλάδους από όλη τη χώρα προς τους εργαζόμενους της «Μαλαματίνα» στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες έως και τις 31 Αυγούστου, απαιτώντας ανάκληση των 15 απολύσεων και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

 
 

 

Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε έξω από το εργοστάσιο αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, του Σωματείου Εργαζομένων «Βαρβαρέσος ΑΕ» και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας. Τα δύο Σωματεία σε μια συμβολική κίνηση παρέδωσαν στους απεργούς οικονομική ενίσχυση.

Αργότερα σήμερα οι εργαζόμενοι της «Μαλαματίνα» θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και ενημέρωση εργατικών σωματείων και άλλων μαζικών φορέων που θα βρεθούν εκεί για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Το Σωματείο θα ενημερώσει για τις τελευταίες προσπάθειες της εργοδοσίας «να σπάσει το απεργιακό μέτωπο - αλυσίδα, που καθημερινά γιγαντώνεται έξω από το εργοστάσιο ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, με τη χρήση μεγάλης κατασταλτικής δύναμης (ΜΑΤ - ΟΠΚΕ - ΔΙΑΣ κ.λπ.) αλλά και ελάχιστων απεργοσπαστών, θυμάτων της νέας διοίκησης».

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου