ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Η Τρομοκρατία Δεν Θα Περάσει!

Ανακοίνωση ΚΕΔ

Τα θεσμικά φασισταριά της Ελληνικής Αστυνομίας σήμερα επιδόθηκαν σε ένα κρεσέντο βίας και αυταρχισμού. Σε μία σχετικά ειρηνική πορεία αποφάσισαν να πέσουν με τα μηχανάκια των Διας πάνω στον όγκο των διαδηλωτών μπροστά από τη Μεγάλη Βρετάνια μέχρι τα Προπύλαια, την ώρα που χιλιάδες κόσμος είχε κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος. Αποφάσισαν να ξυλοφορτώσουν και να πνίξουν στα χημικά τον αντίπαλο τους. Η σημερινή τους στάση δείχνει ξεκάθαρα τις πολιτικές στοχεύσεις των προϊσταμένων τους. 

Δεν επιθυμούν την συγκρότηση κάποιου είδους «ανοιχτής κοινωνίας», «ανοιχτή στη διαφορετικότητα» και άλλα τέτοια φληναφήματα του φιλελευθερισμού. Δεν επιθυμούν να θέσουν στο επίπεδο του ισότιμου συνομιλητή όποιον δεν υιοθετεί απόλυτα την νεοσυντηρητική πολιτική τους. Τα δημοκρατικά βαρίδια του παρελθόντος αφήνονται πίσω, και στη θέση τους βλέπουμε την όλο και μεγαλύτερη αυταρχικοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

Με το σημερινό νόμο το αστικό κράτος αποκτά την δυνατότητα μεγαλύτερης καταστολής και τρομοκρατίας του κινήματος. Με αφορμή την δήθεν διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ισορροπίας του κέντρου και με σκοπό την καταπολέμηση του ριζοσπαστισμού, επιχειρούν μέσα από τα διάφορα άρθρα του νόμου να εξοβελίσουν κάθε δυνατότητα της έκφρασης και της οργάνωσης διαδηλώσεων.

Ο αυταρχισμός της νεοσυντηρητικής ΝΔ δεν θα μείνει αναπάντητος. Η ΚΕΔ με τις δυνάμεις της θα συμβάλλει στον αγώνα για την κατάργηση του χουντονόμου.

Ενάντια στο Κράτος Εκτάκτου Ανάγκης

Κάτω τα ξερά σας από τις Διαδηλώσεις

Ο χουντονόμος θα μείνει στα χαρτιά

Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση ★ Avantgarde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου