ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ * η απελευθέρωση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας..............Karl Marx * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Καταγγελία Της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Για Τη Δίκη-Παρωδία Σε Βάρος Του Τζαβέντ Ασλάμ Και Μελών Της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με μια πρωτοφανή απόφαση, που στέλνει και μήνυμα για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων, το Πταισματοδικείο Αθήνας καταδίκασε σε πρόστιμα 1.760 ευρώ τον Τζαβέντ Ασλάμ (πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα) και άλλους πέντε Πακιστανούς εργάτες για «διατάραξη κοινής ησυχίας» επειδή η ένταση της ντουντούκας ενοχλούσε τον βρετανό και γερμανό πρέσβη (!) κατά τη διάρκεια κινητοποίησης της πακιστανικής κοινότητας έξω από τη πρεσβεία του Πακιστάν διαμαρτυρόμενοι για την διαφθορά της.

Η δίωξη της Πακιστανικής Κοινότητας ήταν μία εκδικητική πρωτοβουλία της ΓΑΔΑ και σε μία δίκη - παρωδία (την μόνη λέξη που εκφώνησε η εισαγγελέας ήταν «ένοχος» για κάθε κατηγορούμενο και σε τρείς μάλιστα περιπτώσεις… πριν μιλήσει ο κατηγορούμενος! ενώ και η πρόεδρος της έδρας, στη βιασύνη της, ξέχασε προς στιγμή να καλέσει τον κατηγορούμενο πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος να απολογηθεί και έδωσε το λόγο στην εισαγγελέα η οποία εκφώνησε, τι άλλο;, «ένοχος»!) η πρόεδρος της έδρας δήλωσε την απέχθεια της στις διαδηλώσεις και αναφώνησε ότι είναι ώρα «να υπάρξει κάποτε τάξη σε αυτή τη πόλη»!.

Είναι ντροπή και κατάντια για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η χρήση κατασταλτικών μεθοδεύσεων σε βάρος κινητοποίησης των Πακιστανών εργατών στην Ελλάδα.

Δηλώνουμε προς την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πρωτοστατήσει ώστε οι αγώνες των μεταναστών και των προσφύγων να έχουν στο πλευρό τους την εργατική τάξη και τη νεολαία στην Ελλάδα.

Μαζί θα τσακίσουμε τα μνημόνια, το ρατσισμό, τους νεοναζί και την πολιτική που τα γεννάει.

Δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε έμπρακτα, και θα κάνουμε και πολύ θόρυβο, την νέα κινητοποίηση της Πακιστανικής Κοινότητας έξω από την πρεσβεία του Πακιστάν την Παρασκευή 02,10, 10 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου