ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Αντιπολεμική Διαδήλωση Ενάντια Στο ΝΑΤΟ

 
▸Μαχητική αντιπολεμική-αντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση, με βασικό στοιχείο την αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό, πραγματοποίησαν την Πέμπτη πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς, συλλογικότητες και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη με αφορμή την 75η σύνοδο του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ. Οι κινητοποιήσεις είχαν στόχο να δείξουν την εναντίωση του αντιπολεμικού-αντιμπεριαλιστικού κινήματος και την ανάγκη αντίστασης στις αποφάσεις της Συνόδου του ΝΑΤΟ για κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, απογείωσης των πολεμικών εξοπλισμών και στήριξης των δολοφονικών επιδρομών του Ισραήλ στη Γάζα.

. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής και πραγματοποίησαν κινητοποίηση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ μέσα σε αστυνομικό κλοιό. Η στάση της αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα προκλητική καθώς από την αρχή είχε περικυκλώσει τους διαδηλωτές, περιορίζοντας και εμποδίζοντας την πορεία.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και ενάντια στην κλιμάκωση της ΝΑΤΟϊκής επιθετικότητας και της εμπλοκής της Ελλάδας στις δραστηριότητες αυτές όπως και στην πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία.
 
Πηγή : Πριν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου