ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ Απέκλεισαν Συμβολικά Την Ιερά Οδό

Ισχυρό μήνυμα καταδίκης του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, έστειλαν οι φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσα από τη μαζική τους Γενική Συνέλευση.

Παράλληλα προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Ιεράς Οδού δηλώνοντας ότι απορρίπτουν το νομοσχέδιο.

Αποφάσισαν:

- Να συνεχίσουν την κατάληψη του ιδρύματος μέχρι και την επόμενη Γενική Συνέλευση

- Συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 18 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

- Νέο συντονισμό των Φοιτητικών Συλλόγων στο Πάντειο, την Παρασκευή 19 Γενάρη, στη 1 μ.μ..

1 σχόλιο:

  1. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΟΕΕ
    Και την Πατησίων απέκλεισαν συμβολικά ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

    Συμβολικός αποκλεισμός της Πατησίων ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια έπειτα από μαζική Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου ΑΣΟΕΕ «Σωτήρης Πέτρουλας».

    Οι φοιτητές συζήτησαν για τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Υπερψήφισαν την πρόταση του Διοικητικού τους Συμβουλίου, στη βάση της απόφασης των 150 Φοιτητικών Συλλόγων απ ὀλη τη χώρα που εναντιώνονται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο που τσακίζει τις σπουδες των φοιτητών.

    Μετά τη λήξη της συνέλευσης οι φοιτητές προχώρησαν σε µμαχητικό αποκλεισμό της Πατησίων όπου ακούστηκαν δυνατά τα συνθήματα «Οι φοιτητές δεν είναι πελατεία, παλεύουν για δημόσια και δωρεάν παιδεία».

    ο πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου σε δήλωση του ανέφερε ὀτι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες σε όλη τη χώρα έχουµε πετύχει µια μεγάλη νίκη εμποδίζοντας, μέχρι τώρα, την κυβέρνηση να καταθέσει το νομοσχέδιο. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο συνεχίζοντας τον αγώνα µας για σύγχρονες σπουδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή