ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Φωτιά Στον Έβρο / Εντοπίστηκαν 18 Απανθρακωμένοι Στο δάσος Της Δαδιάς

 Στην περιοχή έχει ήδη σταλεί ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών από την πυροσβεστική

Στον εντοπισμό 18 απανθρακωμένων ανθρώπων στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο, προχώρησε η πυροσβεστική αναφορικά με την μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται εδώ και τέσσερις ημέρες στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής Γιάννη Αρτοποιό, οι άνθρωποι βρέθηκαν στην περιοχή του Άβαντα κοντά σε παράπηγμα. Ήδη από την πυροσβεστική έχει σταλεί ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών.

Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, ερευνάται το ενδεχόμενο οι 18 άνθρωποι να «εισήλθαν παράτυπα στη χώρα».

«Στην πυρκαγιά της Αλεξανδρούπολης σε επιτόπιο έλεγχο από στελέχη του πυροσβεστικού σώματος στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα εντοπίστηκαν οι σωροί 18 ατόμων πλησίον παραπήγματος. Με δεδομένο ότι από τις γύρω περιοχές δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση εξαφάνισης ή αγνοουμένων κατοίκων διερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρώπους που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα μας. Υπενθυμίζεται ότι από χθες είχαν σταλεί μηνύματα 112 εκκένωσης της ευρύτερης περιοχής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρτοποιός.
 
Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου