ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Σοβαρό Πρόβλημα Ακοής Δημοσιογράφου Από Χειροβομβίδα Κρότου Λάμψης

Το 55% της ακοής του έχασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χριστοφάκης, σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, από χειροβομβίδα κρότου λάμψης που έσκασε δίπλα του στις 16 Μάρτη στο Σύνταγμα. Ο Νίκος Χριστοφάκης, που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας, ήταν στο σύνταγμα καλύπτοντας δημοσιογραφικά τις διαδηλώσεις για λογαριασμό του «Ζούγκλα».

Σε ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ «καταγγέλλει το τελευταίο περιστατικό αστυνομικής βίας κατά δημοσιογράφου, στην συγκέντρωση για τα Τέμπη την περασμένη Πέμπτη στο Σύνταγμα. Χειροβομβίδα κρότου λάμψης εξερράγη δίπλα στο συνάδελφο Νίκο Χριστοφάκη ο οποίος κάλυπτε δημοσιογραφικά την συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να διαγνωστεί με απώλεια ακοής σε ποσοστό 55%» και «διαμαρτύρεται για άλλη μια φορά για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας».
 
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου