ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Λάρισα : Στην Εντατική Και Διασωληνωμένος 48χρονος Έπειτα Από Σοβαρό Εργατικό Ατύχημα Σε Εργοστάσιο Αλουμινίου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική και διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ) 49χρονος εργαζόμενος της Exalco, εργοστασίου μετάλλου στη Λάρισα, έπειτα από εργατικό ατύχημα, το οποίο συνέβη γύρω στις 6 το πρωί σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας (ΕΚΛ) και του Σωματείου Μετάλλου ο 48χρονος χτύπησε στο κεφάλι από ένα λοστό που χρησιμοποίησε για να ξεμπλοκάρει το μηχάνημα.

 
Οι συνάδελφοί του, αφού ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του, ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο, παραλαμβάνοντας και μεταφέροντας τον άντρα στο εφημερεύον εκείνη την ώρα Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΓΝΛ) για να του παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αν και αρχικά μεταφέρθηκε στο ΓΝΛ, όταν η αξονική όμως έδειξε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί από νευροχειρουργό, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο ΠΓΝΛ, όπου χειρουργήθηκε και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Εντατική.

«Πορευόμαστε ανάμεσα από πολλαπλά Τέμπη», «οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να απαιτήσουν μέτρα ασφαλείας τώρα», υπογράμμισε σε ένα πρώτο σχόλιό της η διοίκηση του ΕΚΛ.
 
Πηγή : ergasianet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου