ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Χρ. Γιαννούλης : Στο Πλευρό Των Εργαζομένων Στη Μαλαματίνα

"Αποφασισμένοι και ενωμένοι συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της Μαλαματίνα.

Και σήμερα έδωσαν δυναμικό παρών έξω από το εργοστάσιο για να μην επιτρέψουν την είσοδο απεργοσπαστικού μηχανισμού στην οινοποιία.

Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν για άλλη μία φορά στη σύλληψη του πρόεδρου του σωματείου της οινοποιΐας Γιάννη Φραγκίδη, με εντολή εισαγγελέα με την κατηγορία της παράνομης βίας!

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που διεκδικούν την ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων κόντρα στις προσπάθειες εκφοβισμού και καταπάτησης των δικαιωμάτων τους από την νέα διοίκηση, βασιζόμενη στο νόμο Χατζηδάκη για ελαστικές σχέσεις εργασίας και ατομικές συμβάσεις.

Το κράτος δικαίου δεν δοκιμάζεται μόνο σε θεσμικά θέματα. Δοκιμάζεται και στους εργασιακούς χώρους. Το πογκρόμ απολύσεων στη Μαλαματίνα δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους".​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου