ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ * η απελευθέρωση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας..............Karl Marx * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΛΑΕ Κερατσινίου-Δραπετσώνας: «ΜΑΤ – Χρυσή Αυγή Δουλεύουνε Μαζί… Τώρα Χτυπάνε Και Μαζί»


Άμεση, παραδειγματική, οριστική καταδίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Η συνεχιζόμενη δίκη της ΧΑ στο Εφετείο της Αθήνας διακόπηκε από την επίθεση των ΜΑΤ, από κοινού και με την ενθάρρυνση των παρευρισκομένων μελών της ΧΑ στο χώρο της δίκης, απέναντι στους αντιφασίστες και στις αντιφασίστριες που πήγαν για να παρακολουθήσουν τη δίκη και ουσιαστικά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στην άδεια αίθουσα. Για μια ακόμη φορά, οι δυνάμεις της Αστυνομίας στοχοποίησαν και επιτέθηκαν λυσσαλέα στο αντιφασιστικό κίνημα, ενώ την ίδια στιγμή η ίδια η Αστυνομία επιτρέπει στη ΧΑ να προπηλακίζει και να τραμπουκίζει μάρτυρες στη δίκη, να βρίζουν την οικογένεια του Παύλου Φύσσα, να επιτίθεται στους αντιφασίστες και στις αντιφασίστριες που βρίσκονται στο ακροατήριο των δικάσιμων.

Το πιο αισχρό, όμως, σημείο στα επεισόδια στο Εφετείο ήταν ο χλευασμός και η σκύλευση του Παύλου Φύσσα με τους χρυσαυγίτες να φωνάζουν «Πού είναι ο Παύλος τώρα…;». Άμεσα πρέπει να μπει φρένο στις προκλήσεις και τις επιθέσεις της ΧΑ.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η συνεργασία Αστυνομίας και ΧΑ, με τα ΜΑΤ να λειτουργούν ως εμπροσθοφυλακή των Ταγμάτων Εφόδου της ΧΑ. Να σταματήσει η Αστυνομία και το Υφυπουργείο Προστασίας του Πολίτη να υποθάλπει τους φασίστες της ΧΑ. Να σταματήσει τώρα η ασυλία στην εγκληματική οργάνωση της ΧΑ.

Προφανώς για όλα αυτά τα γεγονότα υπάρχουν και ευθύνες που θα πρέπει να αποδοθούν. Ας γίνει, όμως, πια αντιληπτό πως οι κοινές εμφανίσεις βουλευτών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη νήσο Ρω, τη Στρογγύλη και το Καστελόριζο όχι μόνο ξεπλένουν τη ναζιστική συμμορία της ΧΑ, αλλά οπλίζουν το χέρι της και για νέες επιθέσεις. Όταν οι χρυσαυγίτες μπουκάρουν σε ένα σχολείο στο Πέραμα και επιτίθενται σε δασκάλους και γονείς και δε γίνεται τίποτα, η συνέχεια θα είναι να αποθρασυνθούν και να συνεχίζουν τις επιθέσεις τους με την ανοχή ή και ακόμα χειρότερα από κοινού με την Αστυνομία.

Το αντιφασιστικό κίνημα ενιαία-συντονισμένα-αποφασιστικά θα σταματήσει στην πράξη τη συνεργασία Αστυνομίας και ΧΑ, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τις ευθύνες κυβέρνησης και δικαιοσύνης για τις συμπράξεις αυτές, θα συνεχίσει να απαιτεί και θα επιβάλλει την παραδειγματική τιμωρία και καταδίκη της εγκληματικής- ναζιστικής συμμορίας τη ΧΑ. Δεν θα σταματήσουμε την πάλη για το ξερίζωμα του φασισμού και του ρατσισμού από τις γειτονίες, μην αφήνοντας σπιθαμή χώρου για να χύσουν οι νεοναζί το φασιστικό και ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί την καταδίκη των ναζιστών εγκληματιών της Χρυσής Αυγής!

Να μην επιτρέψουμε στον φασισμό να ξανασηκώσει κεφάλι! Να τους σταματήσουμε!

Λαϊκή Ενότητα Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου