ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση Τιμής Και Μνήμης Στον Τάκη Τσίτσο Στον Πύργο, Κυριακή 12/2

Στις 28 Νοεμβρίου του 2016 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 χρονών ο σύντροφος Τάκης Τσίτσος, μετά από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο. Ο Τάκης υπήρξε αταλάντευτος αγωνιστής με την υπομονή και το θάρρος που πρέπει να μας διακρίνει όλους μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Επιδιώκουμε να διδαχθούμε από όσα μας πρόσφερε ο σύντροφος και να δώσουμε με αυτό το στίγμα τις κρίσιμες μάχες που έρχονται.

Στην πόλη στην οποία γεννήθηκε ο σύντροφος Τάκης Τσίτσος και ξεκίνησε την πολιτική του δράση ήδη από το Μαθητικό κίνημα, το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνει Πολιτική εκδήλωση Τιμής στη μνήμη του.

Η οργάνωση Πύργου σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), Μανωλοπούλου και Μαγνησίας,  την Κυριακή 12/02 και ώρα 11:00 για να τιμήσουμε και παράλληλα να διδαχθούμε από όσα μας προσέφερε ο σύντροφος. Το κενό που άφησε ο Τάκης για την μαχόμενη ανατρεπτική Αριστερά είναι μεγάλο, το δικό μας χρέος είναι να δώσουμε την μάχη για να το καλύψουμε.

Οργάνωση Πύργου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου