ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ * η απελευθέρωση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας..............Karl Marx * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Τελευταίος Αποχαιρετισμός Στο Χρήστο Μπίστη

Δεκάδες άνθρωποι αποχαιρέτισαν σήμερα τον Χρήστο Μπίστη. Παλιοί και νέοι σύντροφοί του, ενταγμένοι και ανένταχτοι, εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων της Αριστεράς, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι οργανώσεις μέλη της -ΝΑΡ, ΣΕΚ, Οικολόγοι Εναλλακτικοί, Αριστερή Συσπείρωση, ΟΚΔΕ Σπάρτακος-, ΚΚΕ, ΚΚΕ(μ-λ), Μ-Λ ΚΚΕ, ΛΑΕ, ΟΚΔΕ, ΕΕΚ, το TKP/ML από την Τουρκία, ήταν εκεί σε μια σπάνια συνεύρεση αποτίοντας φόρο τιμής στον αταλάντευτο επαναστάτη κομμουνιστή Χρήστο Μπίστη.
 
Η πολιτική κηδεία ξεκίνησε με ομιλία του ανιψιού του συνέχισε με τον αποχαιρετισμό εκ μέρους της οργάνωσής του, το ΕΚΚΕ, και ακολούθησαν φίλοι του, παλιοί σύντροφοί του και οι οργανώσεις της Αριστεράς. Πριν την έναρξη των ομιλιών ακουγόντουσαν αντάρτικα και τραγούδια της Αφροδίτης Μάνου και της Μαρίας Δημητριάδη.
 
Όταν τέλειωσαν σήκωσαν το φέρετρο σύντροφοί του από το ΕΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κατά την έξοδό του φωνάχτηκαν συνθήματα.
 
Καλό κατευόδιο σύντροφε Χρήστο, ο αγώνας συνεχίζεται!

 
 
Πηγή : antigeitonies

2 σχόλια: