ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ * η απελευθέρωση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας..............Karl Marx * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΚΕ Ανακοίνωση Για Τις Αλλαγές Στο Γυμνάσιο

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις αλλαγές στο Γυμνάσιο που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας αναφέρονται τα εξής:

«Η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια τακτική του “βαφτίζω το κρέας ψάρι” και στην Παιδεία, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών της, που ζουν από πρώτο χέρι τις συνέπειες από την πολιτική της.

Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να κρύψει κάτω από το χαλί τα χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών που προκύπτουν από τη συνεχιζόμενη πολιτική αδιοριστίας.

Η κοροϊδία της κυβέρνησης πάει σύννεφο, γιατί με τις αλλαγές στις αναθέσεις των μαθημάτων, εκπαιδευτικοί θα διδάσκουν μαθήματα για τα οποία δεν έχουν ειδικευτεί. Η εξέλιξη αυτή οδηγεί το σχολείο χρόνια πίσω. Στην εποχή που τέσσερις - πέντε καθηγητές δίδασκαν όλα τα μαθήματα.

Όσο δε για το υποκριτικό ενδιαφέρον για τη μόρφωση των εφήβων, θυμίζουμε ότι δυο χρόνια τώρα, και παρά τις τυμπανοκρουσίες, ούτε ένας μήνας ενισχυτικής διδασκαλίας δεν πραγματοποιήθηκε στα Γυμνάσια.

Το συμφέρον της λαϊκής οικογένειας, των παιδιών της και των εκπαιδευτικών είναι να παλέψουν για ουσιαστική μόρφωση για όλους, με κάλυψη όλων των πραγματικών αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου