ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

“Να Τολμήσουμε” : Εκδήλωση Παρουσίασης Της Πρότασης Μας Για Τις Ευρωεκλογές Και Την Αριστερά /// ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

 

Ως Αναμέτρηση – οργάνωση για μια νέα Κομμουνιστική Αριστερά καταθέτουμε στον δημόσιο διάλογο πολιτική πρόταση ενόψει των Ευρωεκλογών που απευθύνεται πρώτα και κύρια στον κόσμο των πολύμορφων κινημάτων και φυσικά, και στις οργανωμένες δυνάμεις, κόμματα και μέτωπα της Αριστεράς και του κομμουνιστικού κινήματος. Είμαστε αποφασισμένες/οι να συμβάλουμε σε μια προσπάθεια διαφορετική από το παρελθόν, που θα θέσει τις βάσεις για μια επόμενη μέρα για το κίνημα και την Αριστερά.

Χρειάζεται η πρόταση μας να κοιτάει τόσο προς τον κόσμο του αγώνα όσο και προς τον κόσμο που δεν τον χωράει η σημερινή κοινωνική και πολιτική συνθήκη. Απαιτείται όμως μια νέα ταυτότητα, με νέο κοινό όνομα, που θα συμβολίζει το από κοινού συμφωνημένο στίγμα. Όσα καταθέτουμε, είμαστε διατεθειμένοι/ες να τα συζητήσουμε εκτενώς και πλατιά όλο το επόμενο διάστημα, χωρίς οργανωτικές επιβολές και αποκλεισμούς. Πιστεύουμε ότι παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς υπάρχουν δυνατότητες για μια τέτοια ελπιδοφόρα προσπάθεια στην Αριστερά.

Γι αυτό το λόγο καλούμε όλες τις οργανώσεις, τα κόμματα και τα μέτωπα της ριζοσπαστικής/αντικαπιταλιστικής/κομμουνιστικής/μαχόμενης Αριστεράς, μαζικούς φορείς συλλογικότητες και ανένταχτους/ες αγωνιστ(ρι)ές στην εκδήλωση παρουσίασης της πρότασής μας την Τρίτη 19/12 στις 19.00 στη Νομική Σχολή Αθηνών, Αίθουσα Α.

Συζητούν οι:

  • Αλίκη Κοσυφολόγου, μέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου Αναμέτρησης
  • Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος
  • Γιώργος Βασσάλος, διδάκτορας πολιτικής επιστήμης
  • Βαγγελιώ Σωτηροπούλου, αγωνίστρια του περιβαλλοντικού κινήματος

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThePressProject.gr και τα διαδικτυακά μέσα της Αναμέτρησης

Διαβάστε την πρόταση μας εδώ: https://anametrisi.gr/na-kanoyme-ta-pragmata-na-pane-diaforetika/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου