ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κινητοποίηση Eνάντια Στις Απολύσεις Και Για Αυξήσεις Στους Μισθούς

 

 

Πηγή : 902

Να ανακληθούν οι απολύσεις στην «TaskUs» απαίτησαν οι εργαζόμενοι και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη, με κινητοποίηση σήμερα νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία της εταιρείας. 

Το Συνδικάτο καταγγέλλει ότι «για άλλη μια φορά η "TaskUs" κατέφυγε στην προσφιλή της τακτική των απολύσεων! Και όλα αυτά χριστουγεννιάτικα! Αυτό ήταν το "δώρο" της εταιρείας σε εργαζόμενους του project που λήγει στο τέλος του έτους. Αντί η εταιρεία να μεταφέρει τους συναδέλφους αυτούς σε άλλο project, ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται, επέλεξε να τους απολύσει». 

Οι εργαζόμενοι απαιτούν: 

  • Να ανακληθούν οι απολύσεις, κανένας στην ανεργία, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Οι συνάδελφοι να απορροφηθούν άμεσα σε άλλα project με εφάμιλλους όρους εργασίας.
  • Αυξήσεις στους μισθούς για όλο το προσωπικό της «TaskUs». Κανείς κάτω από 1.400 ευρώ μεικτά.
  • Μετακίνηση προς και από τον χώρο εργασίας με ευθύνη της εταιρείας.
  • Μέτρα προστασίας στον χώρο εργασίας για αποφυγή ασθενειών ή επιδείνωση της υγείας των εργαζομένων. Όχι στο συνωστισμό, μέτρα για επαρκή εξαερισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου