ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΠΕΝΕΝ Κραυγαλέα Κρατική Αναλγησία! Απλήρωτοι Ναυτεργάτες 6 Μήνες!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταγγέλλει με δριμύτητα την πρωτοφανή αθλιότητα του ΥΕΝ το οποίο εδώ και έξι μήνες καταστρατηγεί το δικαίωμα στην εξόφληση δεδουλευμένων μισθών Ναυτεργατών!

Αφορά Ναυτεργάτες που έχουν προσληφθεί ως έκτακτο προσωπικό στην πλοηγική υπηρεσία (ελληνικό δημόσιο – αρμοδιότητας ΥΕΝ) οι οποίοι στελεχώνουν υπηρεσίες σε πλοηγικούς σταθμούς!

Έχουν 8μηνη σύμβαση και σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και στην ουσία δουλεύουν ως έκτακτο προσωπικό μόνο 8 μήνες τον χρόνο!


Οι τελευταίοι προσληφθέντες Ναυτεργάτες εντάχθηκαν στην πλοηγική 22 Γενάρη 2022 και μέχρι σήμερα παραμένουν απλήρωτοι κατά την στιγμή την οποία το κεφάλαιο της υπηρεσίας είναι απολύτως πλεονασματικό!!!

Το πρόβλημα αφορά 21 Ναυτεργάτες οι οποίοι από τις 22 Γενάρη έως σήμερα παραμένουν απλήρωτοι και βέβαια είναι κατανοητά απόλυτα τα βιοποριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την πρωτοφανή άθλια έως ελεεινή στάση των αρμόδιων κρατικών αρχών – ΥΕΝ!

Σε μια περίοδο που ο πληθωρισμός και η ακρίβεια εξανεμίζουν τα ελάχιστα εργατικά – λαϊκά εισοδήματα, το κράτος και προσωπικά ο έχων την πολιτική ευθύνη Υπουργός Ε.Ν Γ. Πλακιωτάκης έχει πολύ σοβαρότερες υποθέσεις να ασχοληθεί…. αφήνοντας απλήρωτους και στην απόλυτη φτώχεια – εξαθλίωση τους συμβασιούχους Ναυτεργάτες.

Η ΠΕΝΕΝ απαιτεί εδώ και τώρα την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των συμβασιούχων Ναυτεργατών.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ


Υ.Γ. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι το ΥΕΝ τελικά είναι χρήσιμο μόνο για τους εφοπλιστές, αφού τους Ναυτεργάτες, τα προβλήματα και τα δικαιώματά τους τα έχει απαξιωμένα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου