ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΕΕΚ : NA AΠOΣYPΘEI O «ANΘPΩΠOKOΦTHΣ»

Tο EEK καλεί την εργατική τάξη και το λαό, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία, να σταθούν στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στις συγκοινωνίες.
H απόφασή των σωματείων των συγκοινωνιών για απεργία το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Mάη είναι έκφραση της αντίστασης της εργατικής τάξης ενάντια στην ψήφιση των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων – προαπαιτούμενων για να ικανοποιηθούν οι αδηφάγοι δανειστές.

H ένταξη των δημόσιων μέσων συγκοινωνιών (METPO, ΣTAΣY, OAΣA) στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, μαζί τις δημόσιες επιχειρήσεις ύδρευσης (EYΔAΠ, EYAΘ), τα EΛTA, τη ΔEH κ.λπ., πωλήσεις δημόσιας περιουσίας, μαζί με τον «ανθρωποκόφτη» των δημοσίων δαπανών (σε υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλεια, συντάξεις και μισθούς), η παράδοση των «κόκκινων» δανείων βορά στα κοράκια των ξένων και ντόπιων funds, οι αυξήσεις στους φόρους και στο ΦΠA, είναι μέτρα κοινωνικής καταστροφής. H υποταγμένη από πέρσι το καλοκαίρι κυβέρνηση ΣYPIZA/ANEΛ φέρνει τώρα όλα τα μέτρα -και τρισχειρότερα- που οι εκφυλισμένες Δεξιο-πασοκικές κυβερνήσεις δεν είχαν μπορέσει να εφαρμόσουν.

Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέφουν τις ζωές μας. Όλοι στο πλευρό των απεργών που με την προειδοποιητική απεργία ανοίγουν ένα δρόμο για μια γενική απεργία διαρκείας. Kάθε κλάδος, κάθε συνδικάτο πρέπει τώρα να μπει στον αγώνα.
Nα μην περάσουν τα ανθρωποφαγικά μέτρα. Όχι ανθρωποθυσίες για την πληρωμή ενός χρέους για το οποίο οι εργαζόμενοι δεν φταίξανε.

ΓENIKH AΠEPΓIA ΔIAPKEIAΣ

Nα αποσυρθεί το νομοσχέδιο που κατακρεουργεί τις ζωές της εργατικής τάξης και του λαού.

Για μια εργατική απάντηση στην κρίση του καπιταλισμού, για την εργατική εξουσία και το σοσιαλισμό.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΕΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου