ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ : Να Πάρει Απάντηση Ο Τρομοκράτης Γιουνκέρ

Η ανακοίνωση της Κομμουνιστικής Τάσης για το τρομοκρατικό μεσημεριανό διάγγελμα Γιούνκερ.

Η τρόικα καθοδηγεί ανοικτά την εκστρατεία υπέρ του «Ναι» και απευθύνει διαγγέλματα τρόμοκρατίας και εκβιασμών στον ελληνικό λαό. Ο πρωθυπουργός πρέπει σήμερα να απευθύνει διάγγελμα στους ευρωπαίους εργαζόμενους και να ζητήσει:


- Μαζικές συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε κάθε μεγάλη ευρωπαική πόλη και συντονισμένη, πανευρωπαική απεργιακή κινητοποίηση τις επόμενες μέρες για την υπεράσπιση των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

- Συμμετοχή όλων των μαζικών εργατικών και λαικών οργανώσεων της Ευρώπης σε μια Πανευρωπαική Διάσκεψη Αγώνα ενάντια στη Λιτότητα και την Τρομοκρατία του κεφαλαίου, για την Έμπρακτη Αλληλεγγύη στον αγώνα του ελληνικού λαού, που θα πρέπει να διοργανωθεί άμεσα στην Αθήνα.

Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

  1. Ο τρομοκράτης Γιούνκερ δεν είναι "εταίρος" μας, δεν είμαστε "αφοσιωμένοι στην ΕΕ" (όπως οΤσίπρας), η Ελλάδα δεν ανήκει στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ όπως διακυρήσει ο Τσίπρας, αλλά στην εργατική τάξη και στον λαό της.
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
    ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
    Ας σταματήσουμε κάποτε να πλαισιώνουμε ξένες σημαίες. Ποιά η διέξοδος που προτείνει ο σύριζα; Μήπως εναντιόνεται στον ιμπεριαλισμό και τους ντόπιους λακέδες του;
    Η διέξοδος στους αγώνες1! Αποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή