ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Forthnet : Ανακοίνωση Του Σωματείου Για Την Επιτυχία Της Απεργίας

Θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό απευθύνει το Σωματείο εργαζομένων στη FORTHNET - NETMED που έκαναν δική τους υπόθεση την επιτυχία της απεργίας στις 24 Οκτώβρη. Όπως σημειώνεται «με τη μαζική συμμετοχή και συμβολή μας στην οργάνωση της απεργίας και της περιφρούρησης, δώσαμε ηχηρή απάντηση στους σχεδιασμούς και στον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έβαλε σε εφαρμογή η εργοδοσία».

Το σωματείο καταγγέλλει τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που επιστράτευσε η εργοδοσία επιβάλλοντας ρεπό, υποχρεωτικές άδειες, αλλαγές στις βάρδιες.


Όπως τονίζει το σωματείο «Managers, supervisors και υπεύθυνοι έτρεχαν πανικόβλητοι. Ασκούσαν τρομερή πίεση στους συναδέλφους με τηλεφωνήματα και αλλαγές κτηρίων. Και πάλι χωρίς αποτέλεσμα καθώς πολλοί συνάδελφοι αρνήθηκαν την μετακίνησή τους και δήλωσαν απεργία! Το περιπολικό της αστυνομίας είχε μόνιμη παρουσία, δεν λύγισε κανένας μας»!

Το πλαίσιο που βάζει το σωματείο είναι το παρακάτω:

• Υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης, να προσληφθούν από τη Forthnet όλοι οι επενοικιαζόμενοι συνάδελφοι, να μετατραπούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου για όλους τους εργαζόμενους, μισθοί και δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

• Να γίνει έλεγχος στους χώρους εργασίας και να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που αντιστοιχούν στις ιδιαιτερότητες της δουλειάς μας

• Να σταματήσουν οι απολύσεις

• Να σταματήσει η πίεση και η εντατικοποίηση, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας..

Πηγή 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου