ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

«Επιτελικό» Αίσχος : Ζήτησε Πυροσβεστικό Και Τον Ρώτησαν Αν Έχει «Πολιτικό Μέσο»

Συγκινημένος και απελπισμένος από τις πυρκαγιές που έκαψαν το σπίτι και την περιοχή του ο κάτοικος περιγράφει ότι σε αίτημά του για πυροσβεστικό όχημα οι αρχές τον ρώτησαν αν είχε κάποιο πολιτικό μέσο για να τον εξυπηρετήσουν.

Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος εξηγεί, ενώ οι φωτιές απειλούσαν την Γορτυνία εκείνος τηλεφώνησε στον Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να ζητήσει ένα πυροσβεστικό με σκοπό να σβήσει αυτά που καίγονταν.

"Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο", είπε χαρακτηριστικά ο κάτοικος της Γορτυνίας σε βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα arcadiaspot.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, το υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Πηγή : left

 

Μάταια ο κ. Χρυσοχοΐδης προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την διαθεσιμότητα του Ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ. που ζητούσε "πολιτικό μέσο" για να δράσει η πυροσβεστική στην Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου