ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

«Δεν Μπορούμε Να Σταματήσουμε, Γιατί Οι Γονείς Μας Δεν Σταμάτησαν» / Αδέλφια Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσοι τους έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια εξέφρασαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, πρωταθλητές του NBA πλέον, σε συνέντευξη Τύπου στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την οποία δήλωσαν ότι δεν έχουν πιστέψει ακόμα τι έχει γίνει.

«Θέλω να βελτιωθώ σαν παίκτης και σαν άνθρωπος» εξήγησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που επέμεινε ότι μόνο με δουλειά και με χαμηλά το κεφάλι επιβραβεύεται ο αγώνας, κάνοντας λόγο για μια απίστευτη διαδρομή και ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον πίστεψαν. 

Σε αυτό το σημείο εξήγησε πως δεν σταματούν, τη σκληρή δουλειά γιατί αυτό το είδαν σε όλη τους τη ζωή. «Οι γονείς μας δεν σταματάγανε, για να μας μεγαλώσουν, να μας ταΐσουν. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε, γιατί οι γονείς μας δεν σταμάτησαν».

«Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου. Και πιστεύω κανείς δεν ξέρει. Κάθε χρόνο ξεπερνάμε αυτό που κάναμε πέρυσι» πρόσθεσε.

«Να φτάνουμε αυτά που είναι άφταστα»

«Θέλω να το ξαναζήσουμε σαν ομάδα. Μακάρι να βελτιωθούμε και να το ξαναζήσουμε όχι μόνο με το Μιλγουόκι αλλά και με την Εθνική» υπογράμμισε επίσης ο «Greek Freak»

«Αυτό είναι το ωραίο» είπε περιγράφοντας το εθιστικό συναίσθημα. «Το πιο ωραίο κομμάτι από όλα. Σαν άνθρωποι θέλουμε να συνεχίζουμε... Να φτάνουμε αυτά που είναι άφταστα» σημείωσε για να προσθέσει ότι είναι «οk» ακόμα κι αν δεν ξαναγίνει.

«Ξυπνάω κάθε πρωί, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω "Μπακς Πρωταθλητές. Θέλω να κλάψω, θέλω να γελάσω. δεν το έχω πιστέψει» είπε κάνοντας αναφορά στον εορτασμό της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο Μιλγουόκι με μια παρέλαση 70.000 ανθρώπων. 

«Θα πάμε το τρόπαιο στα Σεπόλια και στου Ζωγράφου»

Παράλληλα, εξέφρασε την χαρά του που έφεραν στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο, παρά την περίπλοκη διαδικασία. «Θα το πάμε στα Σεπόλια, στα μέρη που μεγαλώσαμε, στου Ζωγράφου»
 
Όταν ρωτήθηκε ποια στιγμή στιγμή θα ξεχώριζε για να μπει σε μπλουζάκι απάντησε το εξής: «Δεν είμαι τέτοιος τύπους
δεν έχω κάποια στιγμή που θα ήθελε να μπει σε μπλουζάκι».

Σε άλλη ερώτηση απάντησε πως δεν θα ήθελε να είναι το πρόσωπο του NBA. «Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν θέλω και δεν είμαι. Θέλω να είμαι ο Γιάννης που δουλεύει σκληρά και συνεχίζει». «Το καλύτερο συναίσθημα που ένιωσα είναι ότι θα γίνω πατέρας» ανέφερε σε άλλο σημείο. 

«Αν δεν έχεις να φας, το να μην βάλει μια βολή δεν είναι τίποτα»

Στο ίδιο πλαίσιο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τους έχει στηρίξει από τότε που πήγαν στο NBA.

Σε ό,τι αφορά την Εθνική Ελλάδας τόνισε ότι «πρέπει να τιμήσουμε με τον τρόπο μας την προηγούμενη γενιά».

Σε ερώτηση για το ότι γεγονός ότι δεν συνηθίζουν να εκφράζουν τον θυμό τους, όπως άλλοι αθλητές, ο Θανάσης απάντησε πως όλα έχουν να κάνουν με την μητέρα τους, που ήταν πάντα με το χαμόγελο. « Αν δεν έχεις να φας, το να μην βάλει μια βολή δεν είναι τίποτα» συμπλήρωσε.

Σχετικά με την υπόθεση Ιακωβίδη, που κατήγγειλε ότι δεν έχει στηριχθεί από την Πολιτεία, σχολίασε το εξής: «Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε αυτά τα βάρη να τα σηκώσει μόνος του».

Πηγή : Εφημερίδα Των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου