ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Νέα Σκληρή Κατασταλτική Επίθεση

Η σύλληψη του Εκτορα Κουφοντίνα είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα της κρατικής καταστολής. Τον έπιασαν στοχευμένα, για να στείλουν μήνυμα κατασταλτικής σκληρότητας και κοινωνικής αναλγησίας. Γιατί κοινωνική αναλγησία (για να μην πούμε κτηνωδία) είναι να συλλαμβάνεις και να «δένεις» με χειροπέδες έναν νέο άνδρα του οποίου ο πατέρας ακροβατεί στο χείλος του θανάτου και που δεν έκανε τίποτ’ άλλο από το να θέλει να συμμετάσχει σε μια διαδήλωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης (όπως και όλοι οι άλλοι). Ειδικά αυτόν, οφείλεις να τον σεβαστείς. Αμα είσαι άνθρωπος, όχι γουρούνι.

Kαι σήμερα, λοιπόν, επαναλήφθηκαν τα χτεσινά: χτύπησαν τη διαδήλωση προτού καν συγκροτηθεί. Την επίθεση δέχτηκαν οι πρώτοι που προσπάθησαν να προσεγγίσουν την κατειλημμένη και περικυκλωμένη από μπάτσους Πλατεία Συντάγματος και μετά άρχισε το κυνηγητό στους γύρω δρόμους, όλων όσων κρίνονταν «ύποπτοι» ότι μπορεί να πηγαίνουν στη διαδήλωση. Χημικά, νερό από το κανόνι της αύρας, εφορμήσεις των μοτοσικλετιστών της ΔΕΛΤΑ, ξύλο και πάνω από είκοσι προσαγωγές.
 
Πηγή : eksegersi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου