ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Κουφοντίνας / Μεγάλη Συγκέντρωση Αλληλεγγύης Στο Σύνταγμα

 

Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Σύνταγμα σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος βρίσκεται σε απεργίας πείνας από τις 8/1 και δίψας από τις 22/2, ζητώντας την άμεση μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως προβλέπει ο νέος νόμος της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Αρχικά ο κόσμος συγκεντρώθηκε πάνω στην πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια ανέβηκε μέχρι το προαύλιο της Βουλής. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τους 5.000.

Λίγο μετά τις 18:30 η πορεία ξεκίνησε, κατευθυνόμενη προς την Ομόνοια. Στη συνέχεια, ένα μέρος της έστριψε προς την Πατησίων και στο ύψος της πλατείας Κάνιγγος ανέβηκε έστριψε προς την Ακαδημίας.

Ο κύριος όγκος της πορείας, λίγο μετά τις 19:30 διαλύθηκε στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Εμμανουήλ Μπενάκη.

Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου