ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ * η απελευθέρωση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας..............Karl Marx * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΚΚΕ : Σχόλιο Για Τη Συνάντηση Του Πρωθυπουργού Με Τον Αμερικανό Υπ. Οικονομικών

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών αναφέρει:

«Ο "φίλος" της Ελλάδας Τζ. Λιου, όπως τον προσφωνούν με κάθε αφορμή ο πρωθυπουργός και οι άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης, τους συγχαίρει για την αποφασιστικότητά τους στην εφαρμογή των μνημονίων που έχουν τσακίσει κυριολεκτικά το λαό και τους ζητά με την ίδια επιμονή να συνεχίσουν στην υλοποίηση παλιών και νέων βάρβαρων μέτρων. Αλλά και η λεγόμενη "ελάφρυνση του χρέους", που η κυβέρνηση προσδοκά να πάρει ως αντάλλαγμα για το 3ο μνημόνιο και την οποία στηρίζουν οι ΗΠΑ, είναι ελάφρυνση για τα μονοπώλια και θα πληρωθεί με νέες θυσίες των εργαζομένων.

Όσο δε για το αίτημα της Ελλάδας προς τις ΗΠΑ να ασκήσουν αυτές επιρροή στο ΔΝΤ για να άρει τις απαιτήσεις του στη διαπραγμάτευση για τα Εργασιακά, καλύτερα να “έβαζαν το λύκο να φυλά τα πρόβατα”…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου