ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ * η απελευθέρωση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας..............Karl Marx * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

ΚΚΕ Ανακοίνωση Για Τη Νέα Δολοφονική Επίθεση Στη Νίκαια Της Γαλλίας

Σε ανακοίνωση για τη νέα δολοφονική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Τo KKE καταδικάζει τη νέα δολοφονική επίθεση, με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, στη Νίκαια της Γαλλίας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και το γαλλικό λαό.

Κι αυτό το χτύπημα πραγματοποιείται στο έδαφος της κλιμάκωσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, επεμβάσεων και πολέμων. Οι δε πρόσφατες επικίνδυνες αποφάσεις της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, για ενίσχυση των στρατιωτικών επεμβάσεων, με επίκεντρο τη Λιβύη, αλλά και τη Μέση Ανατολή, με αναβαθμισμένη συνεργασία ΝΑΤΟ - ΕΕ, σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία, ρίχνουν "λάδι στη φωτιά".

Η πείρα, που έχει συσσωρευτεί, τονίζει ότι τέτοια χτυπήματα χρησιμοποιούνται για την τρομοκράτηση των λαών, την ενίσχυση της καταστολής και της ξενοφοβίας, την επιδίωξη χειραγώγησης λαϊκών δυνάμεων στους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου. Γι’ αυτό χρειάζεται να ενταθεί η αγωνιστική ετοιμότητα και η επαγρύπνηση ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, τα επικίνδυνα σχέδια και τους πολυπλόκαμους εγκληματικούς μηχανισμούς που ενεργοποιούνται σε βάρος των λαών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου