ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Τα Yπουργεία «Παιδείας» Kαι Οικονομικών Zητούν Nα Bγεί Παράνομη Η Απεργία Της ΔΟY

 Φωτό αρχείου

Αίσχος! Στην ποινικοποίηση του απεργιακού δικαιώματος καταφεύγει για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση, στέλνοντας στα δικαστήρια τους δασκάλους των παιδιών μας!

Τα υπουργεία Παιδείας και Οικονομικών προσέφυγαν κατά της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) για να βγει παράνομη η αυριανή 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών.

«Η απεργία της ΔΟΕ θα γίνει κανονικά, με κάλυψη της ΑΔΕΔΥ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Όλοι στις 13.00 στην Ευελπίδων. Όλοι αύριο Τετάρτη 23 Οκτώβρη στα Προπύλαια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Σπ. Μαρίνης, σχολιάζοντας την νέα κυβερνητική αθλιότητα. 

 

Ενώ πρόσθεσε: «Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα Υπουργεία Οικονομικών και "Παιδείας" προσπαθούν να βγάλουν παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία της Δ.Ο.Ε.! Είναι πρωτοφανές για τη σύγχρονη ιστορία της Ομοσπονδίας!Έτσι αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα αιτήματα των εκπαιδευτικών. Με δικαστήρια, τρομοκρατία και καταστολή!

Αντί να λύσουν τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης, προβλήματα τα οποία η ΔΟΕ αναδεικνύει με την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (π.χ. αυξήσεις στους μισθούς, υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κατάργηση της αντιεπιστημονικής αξιολόγησης, δικαιώματα στους αναπληρωτές) προσπαθούν να καταπνίξουν κάθε φωνή αντίστασης και διεκδίκησης.

Ματαιοπονούν!! Η απεργία, μαζί με τις πάνω από 50 απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα στις 23 Οκτώβρη 2024, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και οι εκπαιδευτικοί θα δώσουν βροντερό μήνυμα στην κυβέρνηση! Όλοι και όλες στις απεργιακές συγκεντρώσεις της χώρας, στην Αθήνα στα Προπύλαια στις 12:00».

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου