ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Κάτι Ξανά Κινείται.../// ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

                            

                                     
                                                                                           ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

 

Ένας απεργιακός αγώνας βλέπουμε να πραγματοποιείται που ξεκίνησε με τους υγειονομικούς και συνεχίζουν οι ναυτεργάτες, ντελιβεράδες, καθηγητές κ.α. απέναντι σε μια "ισχυρή" ΝΔ χωρίς μια ουσιαστική αντιπολίτευση μέσα στην Βουλή.

Η κρίση του ΣΥΡΙΖΑ και η επόμενη διάσπαση του, αποτέλεσμα της "αρρώστιας" της Αριστεράς αφήνει πίσω την κυβερνητική προοπτική για καλύτερες μέρες. 

Είναι ο λαϊκός παράγοντας το ζητούμενο να δώσει προοπτική και αποτέλεσμα για αντεπίθεση και ήττα της κυβέρνησης ; Η ηγεμονία της δεξιάς και της ακροδεξιάς πολιτικής είναι "κυρίαρχη" αλλά όχι παντοδύναμη. Τα αδιέξοδα που δημιουργούν στα εργατικά στρώματα, στην "λουμπενοποίηση", στην νεολαία είναι τα γρανάζια που μπαίνουν μπροστά για να αντιστραφεί το κλίμα.

Και εμείς ; Παρατηρούμαι αλλά κυρίως δρούμε παντού μέσα στον λαό για να κυριαρχήσει πάλι ο δρόμος... αλλά με την εμπειρία μας να νικήσουν οι αγώνες για να υψωθεί το ανάστημα μας... παλεύουμε για το ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Τέλος θετικό είναι ότι προηγούνται απεργιακοί αγώνες πριν την Πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 20 Νοέμβρη ώστε να είναι μαζική και αγωνιστική...

Ραντεβού μας εκεί που αναπνέει, δουλεύει, διασκεδάζει ο λαός....  Ο Αγώνας συνεχίζεται ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου