ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Πετυχημένη Η Εκδήλωση Της «Εργατικής Συμμαχίας Στα δυτικά» Για Την Παλαιστίνη

                                                   Πετυχημένη η εκδήλωση της «Εργατικής Συμμαχίας στα δυτικά» για την Παλαιστίνη

Με επιτυχία, πολύ κόσμο και ιδιαίτερα θέρμη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αλληλεγγύης στη Παλαιστίνη που οργάνωσε η Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά, στο Κοινωνικό Ιατρείο Ιλίου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2020.


Την συζήτηση άνοιξε από την Εργατική Συμμαχία ο συν. Παντελής Τσ. καλωσορίζοντας τον κόσμο. Τον λόγο μετά πήρε ο Παλαιστίνιος αγωνιστής Hasan Al-Kudsi, Πρόεδρος της Παροικίας “Το Παλαιστινιακό Σπίτι”. Ξεκινώντας με την πρόσφατη δολοφονία του μαχόμενου Γιαχία Σινουάρ, ηγέτη της Χαμάς, μίλησε για τον αγώνα των Παλαιστινίων και έκανε μια σε βάθος ιστορική αναδρομή. Έπειτα ακολούθησε ο σύντροφος Θεόδωρος Κουτσουμπός με πλούσιο και εκτενή λόγο, όπως συνηθίζει, αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία του και το θεωρητικό επίπεδο που διαθέτει. Το σχέδιο της ομιλίας του αξίζει να δημοσιευθεί ξεχωριστά ως θεωρητικό κείμενο.

Τέλος υπήρξε ζωντανή συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό. Ξεχώρισε η παρουσία της Ελληνίδας ιατρού που εργάστηκε εθελοντικά σε νοσοκομείο της Γάζας κατά την διάρκεια του παρόντος πολέμου γενοκτονίας. Συνέντευξή της έχει δημοσιευθεί στη Νέα Προοπτική στο παρελθόν και υπάρχει στο site της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου