ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ Η Έλλειψη Προσωπικού Και Η Εγκατάλειψη Των Δομών Οδηγεί Σε Τραυματισμούς

 ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ


 

Την άμεση έναρξη εργασιών προκειμένου οι χώροι εργασίας να γίνουν στοιχειωδώς επαρκείς και ασφαλείς για εργαζόμενους και ασθενείς απαιτεί ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας με αφορμή το γεγονός ότι την Τρίτη μια εργαζόμενη έπαθε ηλεκτροπληξία όταν εισήλθε σε έναν θάλαμο του κτιρίου όταν ακούμπησε σε γυμνό καλώδιο ρεύματος κατά τη νοσηλεία.

«Ο θάλαμος 128 βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτηρίου, όπου η κατάσταση των τοίχων, των παροχών οξυγόνου, των πριζών κτλ είναι σε άθλια κατάσταση» σημειώνει ο Σύλλογος και προσθέτει πως η τραγική κατάσταση του πρώτου ορόφου και ειδικά η ακαταλληλότητα νοσηλείας ασθενών του θαλάμου έχει επισημανθεί στη διοίκηση πάρα πολλές φορές.

Επισημαίνει ακόμα πως «με έγγραφό του προς την διοίκηση του νοσοκομείου, ο Σύλλογος Εργαζομένων, τον Μάιο του 2021, τονίζει την υπό-στελέχωση, μεταξύ των άλλων υπηρεσιών και τμημάτων, και της Τεχνικής Υπηρεσίας. Έγγραφο του Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου με Αρ. Πρωτ. 15090/1-4-2022, μετά την περιγραφή των ελλείψεων προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες καταλήγει "υπό αυτές τις συνθήκες, η Δ.Τ.Υ αδυνατεί να λειτουργήσει και να εκπληρώσει ακόμη και τις βασικές υποχρεώσεις της με ευθύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου"».
 
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου