ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο Σήμερα Στις 7.00 μ.μ. Στα Προπύλαια

▸ Πανεκπαιδευτικό και πανεργατικό χαρακτήρα λαμβάνει το συλλαλητήριο της Τρίτης 27 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ., το οποίο έχουν καλέσει οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας, καθώς στη διαδήλωση στα Προπύλαια καλούν ήδη πολλά εργατικά και εκπαιδευτικά σωματεία, η ΟΛΜΕ και η ΑΔΕΔΥ. Το συλλαλητήριο έχει καλεστεί από τους φοιτητικούς συλλόγους για να απαντήσουν στην αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης, στην άγρια καταστολή της φοιτητικής διαδήλωσης στις 17/9 και στην προσπάθεια να μπει η Πανεπιστημιακή Αστυνομία στις σχολές, για να περιφρουρήσει το πανεπιστήμιο της αγοράς και των εταιρειών. 
 
 
Ήδη στο συλλαλητήριο καλούν πολλά πρωτοβάθμια σωματεία, κυρίως από τον χώρο της εκπαίδευσης αλλά όχι μόνο. Μεταξύ αυτών είναι οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (δάσκαλοι) “Κώστας Σωτηρίου”, “Παρθενώνας”, “Αριστοτέλης”, “Ηρώ Κωνσταντοπούλου”, “Αμαρουσίου” και οι ΕΛΜΕ (καθηγητές) Ε’ ΕΛΜΕ Αθήνας, Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, Δ΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής κ.ά. Επίσης στο συλλαλητήριο της Τρίτης καλούν επίσης οι ΟΛΜΕ και η ΑΔΕΔΥ. Κάλεσμα συμμετοχής και κινητοποίησης έχει βγάλει και το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών.

Από το χώρο των εκπαιδευτικών εκφράζεται η συμπαράσταση στον αγώνα του φοιτητικού κινήματος, αλλά και η έντονη αντίδραση στην προσφυγή της υπουργού Παιδείας στα δικαστήρια για να βγει παράνομη η απεργία-αποχή της ΔΟΕ από τη διαδικασία του “Ενδοσχολικού Συντονιστή” και του “Παιδαγωγικού Συμβούλου-Μέντορα”!

Πηγή : Πριν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου