ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Το Μεγαλοφυές Σχέδιο Του Σύριζα Για Να Αποκτήσει Κοινοβουλευτική Ομάδα Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Ενας ψιλοχαμός γίνεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με την εκλογική ης σύμπραξη με την ΔΗΜΑΡ. Μετά τα σχετικά σχόλια που υπήρξαν στην ιστοσελίδα iskra, της «Αριστερής Πλατφόρμας» του Λαφαζάνη, μετά τις καυστικές ορισμένες φορές και οργισμένες τοποθετήσεις Συριζαίων που έφτιαξαν σελίδα στο facebook με τίτλο «Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ όχι ΔΗΜΑΡ», έρχεται σήμερα και ο «Δρόμος της Αριστεράς» να καυτηριάσει σε αρκετά κείμενα του ένα ενδεχόμενο σύμπλευσης του Σύριζα με το κόμμα του Φ. Κουβέλη.

Δεν θα σταθούμε στο ότι το έντυπο αυτό, που πρόσκειται στο κόμμα της Κουμουνδούρου σε κύριο άρθρο του απαιτεί από την ηγεσία του Σύριζα να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που κυκλοφορούν και θέλουν να υπάρχει συμφωνία ότι στα ψηφοδέλτια του Σύριζα θα υπάρξουν 25 στελέχη της ΔΗΜΑΡ και ότι ο Φ. Κουβέλης προορίζεται σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να προταθεί για πρόεδρος της βουλής ή πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στεκόμαστε μόνο σε ένα σχολιάκι που υπάρχει στην στήλη «Συριζέικη ανθρωπολογία»:

«Πάντως το μόνο όφελος που βλέπω αν βάλουμε τη ΔΗΜΑΡ στα ψηφοδέλτια, είναι να βρεθεί με καμιά Κοινοβουλευτική Ομάδα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Και έτσι θα έχουμε και έναν αριστερό κυβερνητικό σύμμαχο … Βρε, λες να είναι αυτό το μεγαλοφυές σχέδιο;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου