ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ : “Επιτέλους Να Γίνουν Αποτελεσματικοί Αιφνίδιοι Έλεγχοι Για Την Εφαρμογή Των Μέτρων Υγείας Και Ασφαλείας Στην Εργασία” …



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΠΑΛΙ Η ΚΑΚΙΑ Η ΩΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ;

Με αφορμή το ατύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη στο εργοστάσιο ΠΙΝΔΟΣ MDF ALFA WOOD στους Μαυραναίους Γρεβενών, το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, αναφέρει:
 
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο Νομός μας βρίσκεται στην αρνητική επικαιρότητα με ένα νέο Εργατικό Ατύχημα στην ALPHA ENERGY, με έναν συνάδελφο να δίνει μάχη για την ζωή του μετά το τραγικό δυστύχημα στην ΕΛΤΕΚ όπου τρείς συνάδελφοι έχουν χάσει την ζωή τους .

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα ένα νεκρό θρηνεί η εργατική τάξη, καθώς πέθανε ο 28χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε την Τετάρτη από την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή Μαυραναίοι, στα Γρεβενά.

    Ο εργαζόμενος υπέστη βαριά εγκαύματα και μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας του, ήταν από την πρώτη στιγμή σοβαρή και τα ξημερώματα επιδεινώθηκε.

    Ο εργαζόμενος είχε υποστεί καθολικά εγκαύματα έκτασης 95% επιφανείας σώματος ολικού πάχους και συνοδό βαρύ εισπνευστικό έγκαυμα αεροφόρων οδών.

    Το βράδυ της 04/05 οδηγήθηκε στο χειρουργείο για τις απαραίτητες επείγουσες χειρουργικές πράξεις και στη συνέχεια παρέμεινε στη Μονάδα Εγκαυμάτων σε καταστολή και με υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών σε κρίσιμη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή