ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΠΕΝΕΝ Μεγάλες Οι Ευθύνες Της Κυβέρνησης Για Την Ανασυγκρότηση Των Φασιστικών Ομάδων


Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδικάζει τα επεισόδια που σχεδίασαν, οργάνωσαν και προκάλεσαν φασιστοειδείς ομάδες στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Η αναζωπύρωση της δράσης φασιστικών ομάδων επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι η πάλη ενάντια στον φασισμό θα είναι διαρκής αφού το σύστημα που τον παράγει είναι παρόν....

Χαιρετίζουμε την άμεση αντίδραση Συνδικάτων, αντιφασιστικών οργανώσεων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων φορέων που έδωσαν δυναμική απάντηση στους φασίστες τρέποντάς τους σε φυγή.

Καταγγέλλουμε την στάση της κυβέρνησης και της αστυνομίας που επιτέθηκε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά ενάντια στην αντιφασιστική συγκέντρωση.

Το εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα δεν πρέπει να δείξει την παραμικρή ανοχή στους χρυσαυγίτες, στους νεοναζιστές και άλλες εθνικιστικές ομάδες που αναπαράγουν την ιδεολογία του φασισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Η ιδεολογική πολιτική απομόνωση των φασιστών και η ανοιχτή στον δρόμο του αγώνα σύγκρουση μαζί τους είναι καθήκον του εργατικού λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος.

Αυτή είναι η μόνη απάντηση που αξίζει και πρέπει στα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου