ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Αντιφασιστική Παρέμβαση Του ΚΚΕ(μ-λ) Το Σάββατο 9/10/2021 Στο Περιστέρι

Αντιφασιστική παρέμβαση έκανε σήμερα το ΚΚΕ(μ-λ) στο Περιστέρι, με στόχο την καταγγελία των φασιστικών επιθέσεων των προηγούμενων ημερών, αλλά και την ανάδειξη του ζητήματος του φασισμού ως ένα μέτωπο που θα έχει απέναντί του ο λαός μας στους αγώνες του.

Με προκηρύξεις, πανό και ντουντούκα, οι σύντροφοι προπαγάνδισαν την ανάγκη του αντιφασιστικού αγώνα, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπου το σύστημα χρησιμοποιεί τις μαύρες εφεδρείες του προκειμένου να τρομοκρατήσει τους αγώνες του λαού και της νεολαίας και να εντείνει την επίθεσή του στα δικαιώματά μας. Έναν χρόνο μετά τη δικαστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύεται ξανά πως ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται στα δικαστήρια, αλλά στους δρόμους, με τους λαϊκούς αγώνες.
 
Στο τέλος της παρέμβασης έγινε μικρή πορεία στον πεζόδρομο του Περιστερίου, ενώ μοιράστηκαν προκηρύξεις στους περαστικούς. Θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, περισσότερο από άλλες φορές, καθώς ο φασισμός το τελευταίο διάστημα σηκώνει και πάλι κεφάλι στις ζωές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου