ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΚΚΕ Σχόλιο Για Την Ομιλία Του Αλ. Τσίπρα Στο Συνέδριο Του ΣΥΡΙΖΑ

Σε σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε χθες να δώσει αριστερό, προοδευτικό περιτύλιγμα στο κάλεσμα υποταγής που απευθύνει στο λαό, αλλά και στην πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αστικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Η αριστερά που αναλαμβάνει καθήκοντα και ευθύνες διαχείρισης του συστήματος δεν έχει καμία σχέση με τις αγωνιστικές παραδόσεις του λαού μας. Είναι η παλιά, κλασική, αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία, που έχουν γνωρίσει εδώ και χρόνια οι λαοί και που συχνά συμπλέει με τον υποτιθέμενο εχθρό της, το ‘’νεοφιλελευθερισμό’’, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για να ψηφίζουν μαζί σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια. Από κει απορρέουν και τα ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορους αστέρες της σοσιαλδημοκρατίας, εντός και εκτός Ελλάδας.

Όσο δε για την αναφορά του κ. Τσίπρα στον "ταξικό αγώνα" που διεξάγει η κυβέρνησή του στα σαλόνια του Γιούρογκρουπ και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αυτή θα μπορεί για πολύ καιρό να τροφοδοτεί σενάρια σατιρικών εκπομπών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου