ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Από Την Σημερινή Μάχη...Στον Νικηφόρο Πόλεμο !

Από Την Σημερινή Μάχη...Στον Νικηφόρο Πόλεμο !.../ Το Σχόλιο Της Ημέρας / 16-1-2016

Θετική ήταν η συγκέντρωση που διοργανώθηκε σήμερα στην Αθήνα ενάντια στο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Συμμετείχαν οργανώσεις της αριστεράς (ΛΑΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΕΕΚ - ΟΚΔΕ...) η αναρχοσυνδικαλιστική πρωτοβουλία ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ όπως φοιτητητικοί σύλλογοι και κάποια σωματεία (ΙΝΤΑΚΟΜ - WIND - ΠΟΣΠΕΡΤ - ΟΛΜΕ...).

Απουσίαζε το ΠΑΜΕ που διοργανώνει δικό του συλλαλητήριο στις 25 Γενάρη.

Ενώ η εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ κήρυξαν απεργία στις 4 Φλεβάρη, μια ντουφεκιά στο κενό, μια απεργία που διοργανώνεται όταν περίπου η κυβέρνηση καταθέσει το νομοσχέδιο, χωρίς σχέδιο και οργάνωση μια απεργία που δεν θα έχει αίσιο αποτέλεσμα για της εργατική τάξη.

Το βάρος πέφτει στα αγωνιζόμενα κομμάτια της αριστεράς - και κύρια στην επαναστατική αριστερά - που οφείλει και πρέπει να σαρώσει όλους τους εργασιακούς χώρους και γειτονιές για να δημιουργηθεί ένα ικανό, δυναμικό, εργατικό - νεολαιστικό μέτωπο που θα έχει στόχο να μην τολμήσει η κυβέρνηση να καταθέσει το αντι-ασφαλιστικό μέτρο. Να δημιουργηθούν και πάλι μαχητικοί αγώνες όπως το 2000-2010 τώρα που οι αυταπάτες του κόσμου στην κυβέρνηση πέφτουν. 

Είναι η ώρα της μάχης. Μάχη που πρέπει να την φτάσουμε μέχρι τέλους για να νικήσουμε τον πόλεμο απέναντι στον καπιταλιστικό κόσμο !

ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου