ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Για Την 3η Συνδιάσκεψη Ετοιμάζεται Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την 3η πανελλαδική της συνδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 5-6 Μάρτη του 2016, στην Αθήνα.

Το κείμενο των Θέσεων του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου (εγκρίθηκαν σε συνεδρίαση στις 20.12.2015) αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μπορείτε να τα δείτε εδώ. Δημοσιεύονται επίσης σε παράστημα οι τροποποιήσεις, που προτάθηκαν πάνω σε συγκεκριμένα σημεία των Θέσεων και μειοψήφησαν, για να βοηθήσουν στην συζήτηση στις τοπικές και κλαδικές επιτροπές.

H οργανωτική εισήγηση και η αποτίμηση του, πυκνού, απολογισμού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη 2η συνδιάσκεψη, θα αποφασιστούν σε νέα συνεδρίασή του ΠΣΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2016.

Η 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί να αποτελέσει σταθμό για το κίνημα και την Αριστερά και να συμβάλει στη συζήτηση για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, για τη συγκρότηση μιας άλλης αριστεράς σε ρήξη με το σύστημα, με σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική. Δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να προχωρήσουν σε έναν ουσιαστικό, γόνιμο και συντροφικό διάλογο κατά τη δίμηνη προσυνδιασκεψιακή περίοδο.

Το ΠΣΟ καλεί τις τοπικές και κλαδικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να οργανώσουν την πολιτική συζήτηση πάνω στις Θέσεις της 3ης Συνδιάσκεψης και τον ανοιχτό διάλογο με όλες τις δυνάμεις της αριστεράς και τους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου