ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Απρόκλητη Eπίθεση Tων Aστυνομικών Δυνάμεων Σε Βάρος Των Απεργών ΟΑΕΔ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

 

 
Την επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ σε βάρος των απεργών εργαζομένων του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο της συγκέντρωσης που πραγματοποιούν στον Άλιμο, μπροστά από το κτίριο των κεντρικών γραφείων της διοίκησης, καταγγέλλουν οι απεργοί.

Στην προσπάθειά τους να μεταβούν στο εσωτερικό του κτιρίου για να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση και να παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, δέχτηκαν την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι τους απέκλεισαν και τους απώθησαν.

Οι εργαζόμενοι έχουν μπει σε αίθουσα εντός του κτιρίου, ενώ φώναξαν συνθήματα όπως «η τρομοκρατία δεν θα περάσει».

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ, απεργούν σήμερα ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τον Οργανισμό.
 
Οι εργαζόμενοι έχουν μπει σε αίθουσα εντός του κτιρίου, ενώ φώναξαν συνθήματα όπως «η τρομοκρατία δεν θα περάσει». Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ, απεργούν σήμερα ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τον Οργανισμό.
 
Tην επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος των απεργών εργαζομένων του ΟΑΕΔ, κατήγγειλε ο Αλέκος Περράκης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, της ΕΕ του ΕΚΑ και πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ.
 
 
 
 
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου