ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Σύσκεψη Για Την Οργάνωση Της Πρωτομαγιάς 11 Απρίλη 6μμ ΕΚΑ


ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Δευτέρα 11 Απρίλη, στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας


Πρίν λίγες μέρες πραγματοποιήσαμε μια πετυχημένη πανεργατική απεργία με χιλιάδες απεργούς να διαδηλώνουν στα απεργιακά συλλαλητηρια σε όλες τις πόλεις. Στην Απεργία κυριάρχησε ο αντιπολεμικός και αντικυβερνητικός χαρακτήρας και εκατονταδες σωματεία ανέδειξαν το αιτηματα που εχουν διαμορφώσει ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική πολιτική.

Επόμενος σταθμός για όλους και όλες δεν μπορεί παρα να είναι η πρωτομαγιά. Η δυνατότητα να κλιμακώσουμε με νέα πανεργατική κινητοποίηση ειναι μπροστα μας και πιστεύουμε σαν Συντονισμος Εργατικής Αντίστασης και σαν Συντονιστικό Νοσοκομείων οτι πρέπει να την αξιοποιήσουμε, ολες οι πτέρυγες της αριστεράς στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Η κυβέρνηση Μητσοτακη ανακοίνωσε οτι η Πρωτομαγιάτικη Αργία μεταφέρεται την Δευτερα 2 Μάη. Ολα τα τελευταία χρόνια η αντιμετώπιση των συνδικάτων και της αριστεράς ήταν (και παραμένει) οτι η Πρωτομαγια δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ.

Πιστεύουμε οτι τον ίδιο χαρακτήρα χρειαζεται να δωσουμε και φέτος στις 2 Μάη. Να συντονισουμε τα βήματα μας για να μετατρέψουμε την αργία της 2 Μάη, σε πανεργατική κινητοποίηση με αντιπολεμικό και αντικυβερνητικό χαρακτήρα.

Σας καλούμε την Δευτέρα 11 Απρίλη, στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε αυτην την προοπτική.

Συντονισμός Εργατικής Αντίστασης
Συντονιστικό Νοσοκομείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου