ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ // Βούλιαξε Το Σύνταγμα Από Δεκάδες Χιλιάδες Απεργούς

Σήμερα μίλησε η εργατική τάξη και ο λαός. Στην Αθήνα βούλιαξε η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι. Μεγάλοι εργασιακοί χώροι και σημαντικοί κλάδοι «νέκρωσαν». Σε όλη την Ελλάδα γίνονται μαζικές συγκεντρώσεις. 

 

Η επιτυχία της απεργίας στέλνει μήνυμα κλιμάκωσης της πάλης το επόμενο διάστημα, μπροστά στη μεγάλη μάχη της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Με τη συμμετοχή στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις εκφράστηκε η απαίτησή του εργαζόμενου λαού για μέτρα προστασίας από τη λεηλασία της ακρίβεια, για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα έδωσαν από τα ξημερώματα τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας. Τα συνδικάτα συνεχίζουν τον ανυποχώρητο αγώνα, χωρίς να χαθεί ημέρα, με κλιμάκωση των αγώνων την Πρωτομαγιά, η οποία φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ο λαός μας δοκιμάζεται σε συνθήκες ενός νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου και πληρώνει πανάκριβα τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Διαβάστε περισσότερα από την απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Πηγή : 902 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου