ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Εκδήλωση Του ΕΕΚ Για Τον Πόλεμο Στην Ουκρανία

Πόλεμος στον Πόλεμο των Ιμπεριαλιστών

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, αναπαράγοντας τις πιο φρικτές σκηνές της ιστορίας, ξαναφέρνει και στην Ευρώπη τον εφιάλτη των ανθρωποσφαγείων του 20ού αιώνα. Περιορισμένος (προς το παρόν;) στην Ουκρανία δεν είναι τοπικός. Είναι διεθνής στη φύση, τον χαρακτήρα και τις πηγές του και απειλεί να επεκταθεί, ακόμη και να μετατραπεί σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Οι επιπτώσεις του είναι ήδη δραματικές, με νεκρούς ανθρώπους στην Ουκρανία, και στο ανατολικό της άκρο, στο Ντονμπάς που εδώ και 8 χρόνια σφάζεται. Εκατομμύρια άνθρωποι, γυναίκες και παιδιά παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς, η πείνα κι δυστυχία θερίζουν, ενώ ένα νέο κύμα καλπάζοντος πληθωρισμού διεθνώς φέρνει φτωχοποίηση εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ανεργία και εξαθλίωση.

Με στόχο μια βαθύτερη ανάλυση και κατανόηση της παρούσας καμπής της παγκόσμιας ιστορίας και τη διαμόρφωση μιας επαναστατικής διεθνιστικής αντιπολεμικής δράσης, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα οργανώνει ανοιχτή συζήτηση για τον πόλεμο.
 

Τετάρτη 13 Απρίλη, ώρα 7:30 μ.μ.

Λοκομοτίβα (Σολωμού και Μπόταση – Εξάρχεια )

Ομιλητής Σάββας Μιχαήλ, γραμματέας του ΕΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου