ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Διαδήλωση Αλληλεγγύης Στον Παλαιστινιακό Λαό Το Σάββατο 15/5

Με νέα μαζική διαδήλωση το Σάββατο 15 Μάη ενάντια στην πολύμορφη δολοφονική εκστρατεία του κράτους του Ισραήλ, οι εργαζόμενοι και η νεολαία της Αθήνας θα στείλουν μήνυμα διεθνιστικής αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Αφετηρία της κινητοποίησης θα είναι ο σταθμός του μετρό στην Πανόρμου στις 5 μ.μ. και θα ακολουθήσει πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία, όπου θα πραγματοποιηθεί μαζική συγκέντρωση. Στην κινητοποίηση το Σάββατο καλούν παλαιστινιακές οργανώσεις, κινήσεις αλληλεγγύης, καθώς και οργανώσεις της μαχόμενης και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, μεταξύ αυτών το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Διαδηλώσεις αλληλεγγύης θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.

Καθώς η επιθετικότητα του Ισραήλ κλιμακώνεται και η κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται ουσιαστικά στο πλευρό του κράτους-τρομοκράτη (εξάλλου κτύπησε από την αρχή με χημικά τις διαδηλώσεις της Τετάρτης έξω από την ισραηλινή πρεσβεία), είναι πολύ σημαντικό ο λαός και η νεολαία να στείλουν μαζικό και μαχητικό μήνυμα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που μάχονται για λευτεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου