ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΠΕΝΕΝ Να Μην Τολμήσει Ο Δήμος Αθήνας Να Κάνει Την Φιλο-Ισραηλινή Εκδήλωση

Πρόκληση για το κοινό λαϊκό αίσθημα αποτελεί η πρωτοβουλία του Δήμου Αθήνας σε συνεργασία με την ισρηλινή πρεσβεία να πραγματοποιήσουν την Μεγάλη Δευτερά κοινή συναυλία.

Την απόφαση είχε λάβει ο απερχόμενος Δήμαρχος (Κώστας Μπακογιάννης) και ο τωρινός δήμαρχος δεν δεσμεύτηκε για την ακύρωση της.

Επί 6 μήνες το δολοφονικό - σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ πραγματοποιεί μια πρωτοφανή γενοκτονία σε όλη την Γάζα (μαζί και στην Δυτική Όχθη) προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων αμάχων μεταξύ των οποίων η πλειοψηφία είναι γυναικόπαιδα.

Έχει ισοπεδώσει όλη την περιοχή της Γάζας καταστρέφοντας νοσοκομεία, σχολεία, υποδομές για το νερό, το ρεύμα και έχει μετατρέψει την παλαιστινιακή γη σε ερείπια.

Αυτό το φρικαλέο έγκλημα δεν θα επιτρέψουμε να ξεπλυθεί με μουσικές εκδηλώσεις και με την εργαλειοποίηση της τέχνης για το κράτος – δολοφόνο.

Ξεκαθαρίζουμε ότι για το Ταξικό Εργατικό Κίνημα η πραγματοποίηση της εκδήλωσης αποτελεί casus belli. 
 
-Απαιτούμε να πάρει πίσω εδώ και τώρα η δημοτική αρχή την απόφαση της για τις προκλητικές εκδηλώσεις.
-Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» και να σταματήσει η ανάμειξη της χώρας στα αμερικανο-νατοϊκά και σιωνιστικά πολεμικά σχέδια.
-Να μπει STOP στην γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.
-Χαιρετίζουμε την απόφαση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου να μην πάρει μέρος και να καταγγείλει αυτή την επαίσχυντη φιλοσιωνιστική φιέστα.
-Σωματεία – φορείς- συλλογικότητες οφείλουν και πρέπει να βάλουν αγωνιστικό βέτο σε κάθε ενέργεια – εκδήλωση που αθωώνει την εγκληματική δράση του Ισραήλ.


Λευτεριά στην Παλαιστίνη


Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου